ما در گذر موسیقی افتخار آن را داشته ایم که با دعوت از اساتید بنام و برجسته ی موسیقی، مستر کلاسهای مختلفی را در جهت آشنایی بیشتر در زمینه نوازندگی سازهای گیتار، پیانو، عود و همچنین در بداهه نوازی، موسیقی الکترونیک، برنامه نویسی های به روز آهنگسازی،… داشته باشیم.
در زیر میتوانید مستر کلاسهایی که در آموزشگاه گذر موسیقی برگزار شده اند را مشاهده فرمایید:
۱۱- مستر کلاس جهانشنوی
مدرس: نادر مشایخی / آبان ۱۳۹۸
۱۲-مستر کلاس بازی گوش
مدرس: رامین صدیقی / آذر ۱۳۹۸
۱۳-پرفورمنس در هنر معاصر
مدرس: مریم نظری / بهمن ۱۳۹۸
۱۴- مستر کلاس آواز کلاسیک
مدرس: مهتاب کشاورز / دی ماه ۱۳۹۹
۱۵-کارگاه آشنایی با موسیقی معاصر برای پیانو
اصول نوازندگی و آهنگسازی
مدرس: آنوش موذنی / بهمن ماه ۱۳۹۹
۶-کارگاه آواز کلاسیک
مدرس: مهتاب کشاورز / تیر ۱۳۹۸
۷- مستر کلاس نت نگاری موسیقی معاصر
مدرس : کارن کیهانی / مرداد ۱۳۹۸
۸- مستر کلاس تکنیک های نوازدگی عود
مدرس: شهرام غلامی / مرداد ۱۳۹۸
۹- مستر کلاس تکنیک و مبانی گیتار کلاسیک
مدرس :گلفام خیام / شهریور ۱۳۹۸
۱۰-مستر کلاس روش صحیح تدریس هارمونی تنال به روش فانکشنال
مدرس: مرتضی شیر کوهی / آبان ۱۳۹۸
۱- مسترکلاس نوازندگی گیتار
مدرس:مهرداد پاکباز / اردیبهشت ۱۳۹۸
۲- کارگاه بازی های آوازی و حرکتی
مدرس: مونا منوچهری / اردیبهشت ۱۳۹۸
۳- کارگاه آواز کلاسیک
مدرس :هاسمیک کاراپتیان / خرداد ۱۳۹۸
۴-مستر کلاس بداهه نوازی و خلاقیت صداها
مدرس: ادیب قربانی / تیر ۱۳۹۸
۵-مستر کلاس ریتم در محیط و گفتار
مدرس: فرزان فرنیا / تیر ۱۳۹۸
کارگاه نوازندگی ویولنسل سهراب ملک زاده
فارغ التحصیل نوازندگی ویلنسل دانشگاه تهران و دانشجوی کنسرواتوار سلطنتی گنت
سهراب ملک زاده متولد سال ۱۳۷۱ موسیقی را از سن ۱۱ سالگی با ساز گیتار آغاز نمود و در سال ۱۳۹۰ ویلنسل را به عنوان ساز تخصصی برگزید.
وی فارق التحصیل نوازندگی ویلنسل از دانشگاه تهران و درحال حاضر درحال ادامه تحصیل در کنسرواتوار سلطنتی گنت در کشور بلژیک میباشد. او از محضر اساتیدی چون دکتر ژابیز زربخش، دکتر آذین موحد، دکتر ستاره بهشتی و سهراب کاشف در ایران و پروفسور Judith Ermert در خارج از ایران بهره برده است.
وی همچنین در مسترکلاس wolfgang Panhofer عضو ارکستر فیلارمونیک وین، استاد Anjia Lichnet آلمانی و Patrizio Cerano ایتالیایی شرکت داشته است.عضو سابق ارکستر سمفونیک تهران میباشد و با ارکستر صدا و سیما ،ارکستر فیلارمونیک تهران، ارکستر فرهنگی شهرداری تهران و ارکستر خانه هنرمندان همکاری داشته است و سابقه ی اجرای رسیتال و آنسامبل های مختلف را دارد.
وی در دهمین دوره جشنواره موسیقی جوان موفق به کسب مقام سوم گردید..
ورکشاپ آهنگسازی و برنامه نویسی موسیقی الکترونیک سهراب معتبر به معرفی رشته ی برنامه نویسی برای موسیقی پرداخته خواهد شد. سالهاست که کامپیوتر به ابزاری برای آهنگسازان نبدیل شده. ا ز کامپیوتر برای تولید صدا،پردازش صدا و تولید اطلاعات برای آهنگسازی استفاده میشود. زبان های برنامه نویسی مختلفی برای این منظور ها وجود دارند آنها قابلیت این را به موزیسین ها میدهند که ایده های خود را تحقق بخشند. و به این ترتیب میتوان گفت که کامپیوتر ها تبدیل به ساز نیز شده اند. یکی از زبانها و برنامه های معروف در این زمینه MAX است. در این ورکشاپ به مرور مقدمات MAX خواهیم پرداختو مثالهایی برای تولید صدا و پردازش خواهیم ساخت. این ورکشاپ برای آهنگسازان و نوازندگان می تواند مفید باشد.
سهراب ،فعالیت موسیقی خود را با نواختن گیتار الکتریک و باس در گروه های محلی تهران آغاز کرد. در سال 1382 وارد کنسرواتوار تهران شد و در رسته ی گیتار جاز شروع به تحصیل نمود. در سال سوم علاقه ی خود را در رشته ی آهنگسازی یافت.به مرور علاقه اش به موسیقی معاصر و الکترونیک باعث شد که بار دیگر به درس خواندن این بار در هلند بپردازد. در این مدت به کشف دنیای موسیقی کامپیوتر پرداخت. موسیقی وی در این دوران با مباحث ریاضی و متدهای مختلف سنتز صدا هم در فرم فیکس و هم در اجرای زنده سروکار دارد. در سال 1393 از کنسرواتوار سلطنتی لاهه فارق التحصیل شد و در همان جا به تحصیل در مقطع فوق لیسانس مشغول شد. در آن سال ها اجراهای متعددی در هلند، آلمان، فرانسه و تهران داشت. در سال 1396 از انستیتو سونولوژی فارق التحصیل شد و از آن زمان تا کنون در کنار فعالیت موسیقی به برگزاری ورکشاپ و تدریس مشغول است.
کارگاه آشنایی با موسقی معاصر ، مدرس آنوش موذنی
آشنایی با رپرتوار موسیقی معاصر برای پیانو
بررسی برخوردهاو روشهای مختلف نو با ساز سنتی پیانو معرفی تکنیکهای غیر متعارف و بسط داده شده Extended(Techniques و داخل پیانوPiano Inside;معرفی انواع پیانوهای افزوده شده (Piano Augmented (و آماده شده(Prepared Piano)
آنوش موذنی، کنسرت پیانیست، بداهه نواز، آهنگساز میان رشته ای، محقق و مدرس پس از اتمام تحصیلات لیسانسش در دو رشته نوازندگی پیانو و موزیکولوژی، کارشناسی ارشد خود در”نوازندگی پیانو” را به گرایش “موسیقی معاصر“ هدایت کرد و در حال حاضر تحصیلات عالیه خود را در مقطع دکترا درنوازندگی و خلق موسیقی نو با گرایش مابین رشته ای در حوضه های موسیقی و هنرهای معاصر، فلسفه، معرفت شناسی و تکنولوژی به پایان می رساند.همزمان با تحصیلاتش در نوازندگی، آنوش، به فرآکیری آهنگسازی موسیقی اکسپریمنتال و الکترو آکوستیک نزد آررون لیوروزنبام(در کانادا)، مارک لینگ( در آلمان) و نادر مشایخی (بین فرانسه و اتریش) پرداخت. وی همچنین دورهای آموزشی و ورکشاپهای مختلفی در کدینگ خلاقانه و لایو کدینگ، تکنیکهای نرم افزاری ، ساخت موسیقی الکترواکوستک، کامپوزیسیون الگوریتمیک صوتی-تصویری، ربوتیک برای هنرمندان، واقعیت مجازی ، پروسدورال اودیو و فضا سازی صوتی در مراکز بنام تکنولوژیهای نو چون «سات» مرکز هنرهای تکنولوژیک منترال، «ایرکام» مرکز پژوهش و هماهنگی در اکوستیک وموسیقی در پاریس، مرکز تحقیقات بین رشته ای در موسیقی و تکنولوژی در دانشگاه مکگیل منترال، اتاق سفید در کبک و مرکز هنرمندان جوان آلمانی-فرانسوی درآلمان.
آنوش ضبط های متعددی به عنوان پیانیست سولو و اکومپانیست در کانادا انجام داده است.
مسترکلاس آواز کلاسیک ،مدرس مهتاب کشاورز
مهتاب کشاورز خواننده متسو سوپرانو، متولد ساری، فعالیت موسیقایی خود را از سن 15 سالگی با یادگیری ساز ویلن آغاز کرد.
وی پس از اتمام دوره دبیرستان تحصیلات آکادمیک خود را در دانشکده هنر های زیبا دانشگاه تهران آغاز نموده و پس از پایان دوره تحصیل در رشته نوازندگی ویلن تحصیلات خود را در زمینه آواز کلاسیک و اپرا در دانشگاه موسیقی و هنر های نمایشی شهر کراتس در اتریش تحت نظر پروفسورUlf Bastlein آغاز کرد و در مدت تحصیل خود از حضور اساتیدی چون Christian Powe, Annette Wolf,Barbara Beyer بهره برده. وی همچنین در این مدت افتخار هنر آموزی از ستارگان بی نظیری چون Fiorenza Cossotto و Brigitte Fassbaenderرا کسب کرد.در سال 1390 در اپرای”ll Matrimonio Segreto” در نقش “Fidalma” ظاهر شد و در سال 1391 در اپرای “L ‘Enfunt et Les sontileges”نقش شخصیت اصلی “L ‘Enfant”را ایفا کرد.در سال های 1390 و 1391 مهتاب کشاورز ایفای نقش “zitta” در اپرای “Gianni Schicchi”را در سالن های رودکی و وحدت در تهران را به عهده داشت.در سال 1394 در اپرت”Die Fledermaus” با اجرای نقش”Prinz Orlofsky” وهمچنین در اپرای”Daphnis und Chloe” با اجرای نقش اصلی “Daphnis”در کراتس بر روی صحنه بود.مهتاب کشاورز در سال 1393 از فینالیست های مسابقه آواز”Ljuba Welitsch” در شهر وین بوده و در سال 1392 و 1393 جایزه های “S.t Marienkiretche”و”Thomas-Wiese-Preis” در مسابقه”Husum Liedkunst-Wettbewerb im Schloss vor” را از آن خود کرد.
وی هم اکنون به استخدام دائم در خانه اپرای برلین “Deutsche Oper” در آمده و مشغول به کار است.
پرفورمنس در هنر معاصر،مدرس مریم نظری
مریم نظری سال ۱۳۶۸در تهران متولد شد. او از سن هشت سالگی فراگیری موسیقی را آغازو تاپایا ِن مقطع کارشناسی در دانشکده ی هنر ومعماری در این رشته تحصیل کرد. هم چنین دوره های مفصلی در تاریخ هنر، فلسفه و فلسفه ی هنر را به یاری استاد آیدین آغداشلو سپری کرده است.
او دانشکده ی هنر و معماری را در میانه ی تحصیل در مقطعِ کارشناسی ارشد نوازندگی رها کرد و سپس ایران را برای ادامه ی تحصیل در رشته ی پرفورمنس آرت ترک وبه انگلستان مهاجرت کرد. او فوق لیسانس خود را از دانشکده ی «سنترال سینت مارتینز-دانشگاه هنرِ لندن» در رشته ی طراحی و اجرای پرفورمنس دریافت کرده است و هم اکنون در حالِ تحصیل در مقطع دکتری در همین رشته در دانشگا ِه برونلِ لندن است.
در ۱۰ سال های گذشته او به عنوان هنرمند چند وجهی مدیوم های مختلف را تجربه کرده است و در پوزیشن های گونانی مثلِ نوازنده، آهنگساز و آهنگسازِ تئاتر، طراح صدا، ویدئو آرتیست، پرفورمر، طراح صحنه، طراحی و ساخت پرفورمنس و پرفورمنس آرت و مشاور هنری فعالیت داشته است.
در چندِ سالِ اخیر در کشورهای ایران، انگلستان، فرانسه، ایتالیا، آلمان، آمریکا و کانادا فعالیت داشته است. از جمله ی آن ها می توان به طراحی واجرای پرفورمنس در رویال آلبرت هالِ لندن ۲۰۱۷، طراحی و اجرای پرفورمنس آرتِ «این تن تمامی تن هاست» در موزه ی هنرهای معاصر تهران ۲۰۱۷، هنرمند انتخاب شده برای برنامه ی تابستانی « رابرت ویلسن-واترمیل سنتر» ۲۰۱۸ و همکاری به عنوانِ مشاورِ هنری در پروژه ای با ارکستر سمفونیکِ لندن به آهنگسازیِ امیر کنجانی ۲۰۱۹ اشاره کرد.
مستر کلاس بازی گوش
مدرس رامین صدیقی
تاریخ برگزاری: آذر 1398
رامین صدیقی متولد وین (اطریش)، ایرانی الاصل، نوازنده ساز باس، عاشق فوتبال ، با نیم قرن تجربه
تهیه کننده موسیقی و موسس و مدیر شرکت نشر موسیقی هرمس
2005 مدرس دانشگاه کلمبیا طی سالهای تا در حوزه مدیریت هنر 2010
2015 تهیه کننده برگزیده سال جهان در حوزه موسیقی ملل
مدیر جشنواره بین المللی Show of Hands
نامزد جایزه گرمی برای آلبوم به تماشای آب های سپید دبیر ب خش بین الملل جشنواره موسیقی فجر
تهیه کننده بر گزیده سال ایران،عضو موسس مجمع صنفی ناشران و تهیه کنندگان موسیقی ایران
مشاور مرکز موسیقی در حوزه مالکیت معنوی
و عضو شورای عالی ثبت آثار شنیداری
مستر کلاس جهانشنوی ،مدرس نادر مشایخی
تحصیلات خود را در دانشگاه موسیقی وین در اتریش و در رشتهٔ آهنگسازی، رهبری و موسیقی الکترونیک ادامه داد و با درجهٔ ممتاز فارغالتحصیل شد . مشایخی در سال ۲۰۰۱ «آنسامبل وین ۲۰۰۱» را تشکیل داد و از همان سالها رهبری گروههایی چون وین ۲۰۰۱ و کاپلا کوندورتا و همکاری با هنرمندانی چون هانا شیگولا را آغاز کرد. همسر وی گیسلا مشایخی بییر (Gisela Mashayekhi-Beer) نیز نوازنده فلوت است
از دیگر فعالیتهای این آهنگساز شرکت در جشنوارههای موسیقی در اروپا، آمریکا و آسیا، رهبری ارکستر سمفونیک تهران و اجرای کنسرت با این ارکستر در اتریش (دو بار) و آلمان، تدریس در دانشگاه تهران، دانشکدهٔ موسیقی دانشگاه هنر، دانشکدهٔ صدا و سیما، کنسرواتوار تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد.در میان تجربههای مشایخی در زمینهٔ آهنگسازی میتوان به ساخت ۹۶ قطعه برای سُلو، موسیقی مجلسی، موسیقی ارکستری و اپرا، ساخت سمفونی فیه ما فیه (سه اثر)، اپرای ملکوت، قطعهٔ ارکستریِ پشیمانی کنتیمنتو، مجموعهٔ تولدی دیگر (روی ترجمهٔ آلمانی اشعار فروغ فرخزاد)، اجرای پروژههای موسیقی تلفیقی اصیل ایرانی در همکاری با هنرمندانی چون حسین علیزاده و هوشنگ ظریف (فستیوال سالزبورگ) و ساخت سمفونی مولانا برای صدا و سیما اشاره کرد. وی همچنین در پی کشف کیفیت موسیقایی متفاوتی در کارهای عالیم قاسمف، آثاری را با این هنرمند آذری و دخترش «فرغانه قاسمف» اجرا کردهاست.
کارگاه نکنیک و مبانی گیتار کلاسیک
مدرس گلفام خیام
تاریخ برگزاری:شهریور 1398
فارق التحصیل دانشگاه سینسیناتی،کنسرواتوار ژنو و استاد دانشگاه هنر
مسنرکلاس تکنیک های نوازندگی عود
مدرس شهرام غلامی
تاریخ برگزاری:مرداد 1398
ایشان (زادهٔ ۱۳۵۳ در تهران) موسیقیدان و نوازنده ساز بربط (عود) اهل ایران است.
وی از سال ۱۳۷۰ نزد منصور نریمان فراگیری عود را آغاز کرد از جمله فعالیت های وی در عرصه موسیقی در داخل و خارج از کشور به موارد زیر میتوان اشاره کرد، · ﻋﻀﻮﯾﺖ در ارﮐﺴﺘﺮ ﻣﻠﯽ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ اﯾﺮان ﺑﻪ رﻫﺒﺮي اﺳﺘﺎد ﻓﺮﻫﺎد ﻓﺨﺮاﻟﺪﯾﻨﯽ 1377 تا 1386 · اﺟﺮاي ﺗﮑﻨﻮازي در ﺗﺌﺎﺗﺮ دﻻوﯾﻞ Dellaville Theatre در سال 2014 · اﺟﺮا در New Morning-Paris ﺑﺎ ﻫﻤﺮاﻫﯽ آرﺷﯿﺪ آذرﯾﻦ و ﺣﺒﯿﺐ ﻣﻔﺘﺎح ﺑﻮﺷﻬﺮي (2014) · ﻫﻤﮑﺎري ﺑﺎ ﺷﻬﺮام ﻧﺎﻇﺮي ، با گروه های مولوی (شهرام ناظری) ، عارف (پرویز مشکاتیان) ، دستان (حمید متبسم) و اردشیر کامکار · ﺷﺮﮐﺖ در Oslo World Music Festival
1- آﻟﺒﻮم “دﯾﺮﯾﻨﻪ دﻟﺨﻮاه” (ﻋﻮد و آواز – 1396)
2- آﻟﺒﻮم ﺳﻠﻮك (Solook) ﺑﺎ ﻫﻤﺮاﻫﯽ ﺣﺒﯿﺐ ﻣﻔﺘﺎح ﺑﻮﺷﻬﺮي ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه در Melmax Company-Paris – 2014
3- آﻟﺒﻮم داﯾﺮهﻫﺎ” ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﭘﮋﻣﺎن ﺣﺪادي – 1393
4- آﻟﺒﻮم ﺳﻪ ﻧﻮازي ﯾﮏ روز” ﺑﺎ ﻫﻤﺮاﻫﯽ Rajib Chakraborty و ﭘﮋﻣﺎن ﺣﺪادي ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه در ﻧﺸﺮ ﻫﺮﻣﺲ 1392
5- آﻟﺒﻮم دو ﻧﻮازي ﻫﻠﻬﻠﻪ” ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺣﺒﯿﺐ ﻣﻔﺘﺎح ﺑﻮﺷﻬﺮي 1392
6- آﻟﺒﻮم ﺗﮑﻨﻮازي ﻃﻠﻮع ﮐﻮﯾﺮ 1386
مستر کلاس نت نگاری در موسیقی معاصر
مدرس کارن کیهانی
تاریخ برگزاری:مرداد 1398
کارن کیهانی ،تحصیلات کارشناسی موسیقی را در دانشکدۀ هنر و معماری تهران و کارشناسی ارشد آهنگسازی را در دانشگاه هنر تهران (با پایان نامۀ برتر)، به پایان رساند. به عنوان آهنگساز، آثارِ وی در فستیوالها و کنسرت های متعددی در ایران، اروپا و آمریکا به اجرا درآمده است. ارکسترها و آنسامبل هایی چون ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر سمفونیک معاصر جاکارتا، ديورتيمنتو (میلان)، ماتكا (ژنو)، مارون تريو (کانزاس)، ميسِن (نیویورک)، آنسامبل بادى جديد (لندن)، چهارگان، شهرزاد و نیواک (تهران) و سولیست هایی چون بريجيت كيبى (نیویورک)، روكو رسينيو (برلین)، كاترين پلايگرز (لندن)، اورِلى كومونال (ژنو)، مارتا مارينلى (اودینه، ایتالیا)، سرجيو برنتى (نیویورک)، براندن بوشمن (مینسوتا، آمریکا)، استوارت برزينسكى (نیویورک) و لیلا رمضان (ژنو، پاریس، پیتزبورگ) آثار وی را به روی صحنه برده اند. وی در سال 2013 بورس اقامتگاه هنرمندانِ خارجی را از کانتونِ ژنو دریافت نموده و اثرِ “نقطه ای بود و دگر هیچ نبود” را برای سنتور و آنسامبل نوشت و این اثر را به همراهی آنسامبل ماتکا در Usine Kugler به روی صحنه برد. در سال 2014، کیهانی برنده مسابقه آهنگسازی Black House Collective در کانزاس آمریکا گردید و اثرِ “در این همسایه” را به سفارش این بنیاد برای هورن، باسون و ماریمبا نوشت. در سال 1394 (2015 میلادی)، وی به عنوانِ یکی از 4 فینالیست مسابقۀ آهنگسازیِ USIHC در میانن 137 شرکت کننده انتخاب شد. کیهانی در سال 1394 (2015 میلادی) منتخب انجمن آهنگسازان آمریکا (SCI) شد و اثرش در آلبوم سالیانۀ این انجمن (آلبوم Modes) منتشر شد. در سال 1395 (2016 میلادی)، کارن کیهانی یکی از 25 برگزیدۀ نهایی فستیوال MATA نیویورک، در میانِ بیش از 1150 آهنگساز گردید. در مهرماهِ سال 1395 (2016 میلادی)، کارن کیهانی پس از 86 سال غیبتِ ایران، در شصتمین دوسالانۀ موسیقی ونیز (Biennale Musica 2016)، به عنوان آهنگساز، نوازندۀ سنتور و سرپرستِ گروه موسیقی مهرآیین حضور یافت. کیهانی تا کنون به عنوان مدرس میهمان یا سخنران در کنسرواتوار عالی ژنو (HEM) ، کنگرۀ جهانی GMTH (ژنو)، دانشگاه ISI اندونزی حضور یافته است. از این آهنگساز تا کنون سه آلبوم در تهران و دو آلبوم در آمریکا منتشر شده است. او در حال حاضر با هنرستان موسیقی دختران تهران به عنوان مدرس تاریخ موسیقی غرب، با دانشگاه هنر تهران به عنوان مدرس آهنگسازی همکاری میکند
کارگاه آواز کلاسیک
مدرس مهتاب کشاورز
تاریخ برگزاری: تیر 1398
مهتاب کشاورز خواننده متسو سوپرانو،
وی پس از اتمام دوره دبیرستان تحصیلات آکادمیک خود را در دانشکده هنر های زیبا دانشگاه تهران آغاز نموده و پس از پایان دوره تحصیل در رشته نوازندگی ویلن تحصیلات خود را در زمینه آواز کلاسیک و اپرا در دانشگاه موسیقی و هنر های نمایشی شهر کراتس در اتریش تحت نظر پروفسورUlf Bastlein آغاز کرد و در مدت تحصیل خود از حضور اساتیدی چون Christian Powe, Annette Wolf,Barbara Beyer بهره برده. وی همچنین در این مدت افتخار هنر آموزی از ستارگان بی نظیری چون Fiorenza Cossotto و Brigitte Fassbaenderرا کسب کرد.
در سال 1390 در اپرای”ll Matrimonio Segreto” در نقش “Fidalma” ظاهر شد و در سال 1391 در اپرای “L ‘Enfunt et Les sontileges”نقش شخصیت اصلی “L ‘Enfant”را ایفا کرد.
در سال های 1390 و 1391 مهتاب کشاورز ایفای نقش “zitta” در اپرای “Gianni Schicchi”را در سالن های رودکی و وحدت در تهران را به عهده داشت.
در سال 1394 در اپرت”Die Fledermaus” با اجرای نقش”Prinz Orlofsky” وهمچنین در اپرای”Daphnis und Chloe” با اجرای نقش اصلی “Daphnis”در کراتس بر روی صحنه بود.
مهتاب کشاورز در سال 1393 از فینالیست های مسابقه آواز”Ljuba Welitsch” در شهر وین بوده و در سال 1392 و 1393 جایزه های “S.t Marienkiretche”و”Thomas-Wiese-Preis” در مسابقه”Husum Liedkunst-Wettbewerb im Schloss vor” را از آن خود کرد.
وی هم اکنون به استخدام دائم در خانه اپرای برلین “Deutsche Oper” در آمده و مشغول به کار است.
مستر کلاس ریتم در محیط و گفتار
مدرس فرزان فرنیا
تاریخ برگزاری:تیر 1398
• متولد ۱۳۵۷، تهران • ساکن تهران، ایران • دانشآموختهی «آموزش موسیقی و حرکت با نگرش اُرف-شولوِرک، دانشکدهی کارل اُرف، دانشگاه موتسارتِئوم، سالزبورگ، اتریش، ۱۳۹۰ • مربی موسیقی، ۱۳۸۲ تا کنون • نوازندهی سازهای کوبهای، ۱۳۸۲ تا کنون • برگزارکننده و مربی کارگاههای تربیت مربی موسیقی کودک با نگرش اُرف-شولوِرک در تهران و شهرستانها، ۱۳۸۷ تا کنون • عضو هیات مدیره انجمن ارف-شولورک ایران، ۱۳۹۵ تا کنون • مشارکت در تهیه و تولید آلبومهای «نمک- نغمههای محلی برای کودکان» و «کجا- در مزرعه» همراه با گروه «آدمک»
مسترکلاس بداهه نوازی و خلاقیت صداها
مدرس ادیب قربانی
تاریخ برگزاری: تیر 1398
ادیب قربانی، پیانیست و آهنگساز، هم اکنون در مقطع دکتری در رشته آهنگسازی، بداهه نوازی و تکنولوژی در دانشگاه کالیفرنیا در شهر ارواین در آمریکا مشغول تحصیل است.وی فارق التحصیل رشته ی آهنگسازی از دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد و فارق التحصیل کارشناسی نوازندگی پیانو از دانشگاه هنر تهران است ادیب در حال حاضر زیر نظر اساتیدی همچون لوکاس لیگتی، کریستوفر دبریان کوجیرو اومزاکی و نیکول میشل مشغول تحصیل دروس آهنگسازی، موسیقی الکترونیک و بداهه نوازی است.
ادیب تجربه ی ضبط و اجرا با گروه هایی همچون کوارتت زهیِ دل سُل و کوارتت لود بنگ و هنرمندانی همچون انزو فاواتا، لوکاس لیگتی، سهیل شایسته پور، یو برگر میره، سامویل روهرر، علی رهبری، کوجیرو اومزاکی، را در کارنامه خود دارد.
کارگاه گروهی آواز کلاسیک
مدرس هاسمیک کاراپتیان
خرداد 1398
هاسمیک تحصیلات خود را درمقطع کارشناسی رشته آواز در کنسرواتوار 1376درسال کومیتاس ارمنستان Komitas State Conservatory of Yerevan به پایان رساند و پس از اخذ مدرک فوق لیسانس در اکل نرمال فرانسه Ecole Normal de Musique de Paris آموزش آواز را در ایران شروع کرد.
از آن زمان تا به حال با شرکت در کلاس های تخصصی آواز کلاسیک در آمریکا اتریش ایتالیا فرانسه و.. تحت نظر اساتید برجسته این حرفه نظیر : دیوید جونز/ استفانو آنسلمی/ ژاسمن ماختورل/ شارول کاسته/ باربارا بونی/ کارولین گریس جیمز/ الکساندرا آلتوف/ گلنیس پرشه/اولین اشنوکب رابطه خود را با تکنیک های به روزشده دنیای اپرا محفوظ داشته است.
فعالیت های موسیقی در ایران : 1382-1387 – تدریس آواز کلاسیک در آموزشگاه پارس
تاکنون 1387 -مدیر بخش آواز مجتمع منظومه خرد تا کنون1395 -تدریس دربخش تربیت صدا موسسه بامداد 1397 -تدریس در بخش تربیت صدا موسسه سرزمین کهن –
برگزاری ورک شاپ های آواز کلاسیک در شهر های ساری/ شیراز/ کرمان تاکنون1395 –
برگزاری ورک شاپ های تعلیم مربی های آواز ( مربی های آواز تحت نظر در شهر های گرگان/ شیراز/ چهارمحال و بختیاری/ساری/اصفهان/قم و جزیره کیش فعالیت می کنند.) 1391 –
سرپرست و مربی تیم آواز و خواننده در نمایش قحطی نور تالار وحدت –
سرپرست و مربی تیم آواز و خواننده نقش پامینا در اپرای فلوت سحر آمیز تالار 1393 وحدت –
همکاری با گروه های تئاتر در بخش صداسازی از جمله همکاری با تیم های دکتر علی رفیعی/ حمید پور آذری/ اصغر دشتی و … 1397 –
سرپرست بخش آوازی تئاتر موزیکال بینوایان
کارگاه بازی های آوازی و حرکتی
مدرس مونا منوچهری
تاریخ برگزاری: اردیبهشت 1398
متولد ١٣٦٤، تهران
• دانشآموختهی «آموزش موسیقی و حرکت با نگرش اُرف-شولوِرک»٬ دانشکدهی کارل اُرف٬ دانشگاه موتسارتِئوم، سالزبورگ، اتریش، ١٣٩٦
• شركت در مرحله اول كارگاه تربيت مربى با نگرش “اُرف-شولوِرک” سان فرانسيسكو، آمريكا، تابستان ١٣٩٠
• برنده جايزه دوم رشته آواز در مسابقه NATS، تورنتو، كانادا، ١٣٩١
• شركت در كارگاه “بادى پركاشن/ body percussion ” به سرپرستى كيت ترى، سان فرنسيسكو، آمريكا، ١٣٩٠
• شركت در كارگاه تابستانى تربيت مربى موسيقى كودك با نگرش “اميل ژاك دالكروز” بوستون، آمريكا، ١٣٩٠
• شركت در كارگاه آواز مارتين كتز، بوستون، آمريكا، ١٣٩٠
• دانش آموخته كارشناسى “موسيقى جهانى” دانشكده موسيقى، دانشگاه هنر، كرج، تهران ١٣٨٦
• شركت در كارگاه تابستانى “آواز بل كانتو/ bel canto”, دانشگاه موتزارت، سالزبورگ، اتريش ١٣٨٨
• مربى آواز و كُر، ١٣٨٦ تا كنون
• مربي نگرش اُرف-شولوِرک، ١٣٨١ تا كنون
مسترکلاس نوازندگی گیتار
مدرس مهرداد پاکباز
تاریخ برگزاری:اردیبهشت 1398
تالیف کتاب “شیوه نامه آموزش گیتار برای کودکان ایرانی” موسسه فرهنگی هنری ماهور 1395
داور جشنواره موسیقی فجر، تالار وحدت 91/11/27
داور هشتمین جشنواره موسیقی جوان،تالار رودکی،93/6/16
داور دهمین جشنواره ملی موسیقی جوان،تالار رودکی،95/6/17